70.000 de euro descoperiţi ascunşi pe corpul şi în bagajele a 8 persoane

0
62

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, acţionând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au selectat pentru control un autocar aparţinând unei firme de transport internaţional care circula pe ruta Bucureşti – Istanbul.
Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă pe corpul a doi cetăţeni turci şi în bagajele a 6 cetăţeni români, suma totală de 70.000 euro.
La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că cetăţeanul turc K.C., în vârstă de 51 de ani, şofer al autocarului, împreună cu cetăţeanul turc E.Y., în vârstă de 27 de ani, pasager în autocar, au împărţit celor 6 cetăţeni români, pasageri în autocar, diverse sume de bani pentru a le ascunde în bagaje şi a le transporta în Turcia.
Deoarece persoanele în cauză nu au putut justifica legalitatea provenienţei şi destinaţia sumei de bani, aceasta a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.