Dans sportiv: Prodance 2000, 17 podiumuri la “Cupa Prodance”

0
125

Sportivii de la şcoala de dans Prodance 2000 au obţinut 6 medalii de aur, 6 medalii de argint, 5 medalii de bronz şi alte 9 calificări în finalele Concursului Naţional de dans „Cupa Prodance”, ediţia a IX-a, desfăşurat duminică, 14 octombrie, în Baia Mare. Concursul Naţional „Cupa Prodance” a fost organizat de şcoala de dans băimăreană şi a făcut parte din şirul evenimentelor care sărbătoresc 18 ani de activitate a şcolii de dans Prodance 2000.
Perechile de sportivi care au obţinut medalia de aur sînt: Erik Nagy cu Erika Nora Keresztesi la clasa Debutanţi Vals Lent 8-9 ani, Ludovic David Popa cu Melisa Indolean (legitimaţi la Prodance şi antrenaţi de Bogdan Suciu şi Carina Breban în Cluj-Napoca) clasa Hobby 12-15 ani, Tudor Hegheduş cu Nedelea Marisa la clasa Open Basic Latino 12-15 ani, Edvin Barkoczi cu Renata Iris Buchman la clasa Precompetiţional 3 dansuri 12-15 ani, David Soponar cu Izabella Bartha la clasa Precompetiţional 3 dansuri 4-7 ani şi Sebastian Silaghi cu Dalia Cristina Bărbos (demonstrativ) Open Standard 12-15 ani.
Sportivii care au obţinut medalia de argint: Daniil Dragotă cu Raluca Criste Măstan clasa Debutanţi Cha Cha 10-11 ani, Christian Barkoczi cu Ştefana Milena Prună la clasa Open Basic Standard 12-15 ani, Sebastian Silaghi cu Dalia Cristina Bărbos clasa Open Latino 12-15 ani, Edvin Barkoczi cu Renata Iris Buchman la clasa Precompetiţional 2 dansuri 12-15 ani, Matei Alexandru Ardelean cu Julia Suket la clasa Precompetiţional 2 dansuri 4-7 ani, Denis Suliţanu cu Miruna Benea la clasa Precompetiţional 2 dansuri 8-9 ani.
Medalii de bronz: Patrik Alexandru Lukacs cu Mira Eszter Levay la clasa Debutanţi Cha Cha 8-9 ani, Dragotă Daniil cu Raluca Raluca Criste Măstan la clasa Debutanţi Vals Lent 10-11 ani, Tudor Belous cu Emma Ilinca Pop la clasa Precompetiţional 2 dansuri 10-11 ani şi la clasa Precompetiţional 3 dansuri 10-11 ani, Denis Suliţanu cu Miruna Benea la clasa Precompetiţional 3 dansuri 8-9 ani. În urma rezultatelor obţinute două dintre perechile participante au trecut la clasa superioară Hobby 6-9 ani şi o pereche la clasa Hobby 10-11 ani.
În finale s-au calificat perechile: Christian Barkoczi cu Ştefana Milena Prună şi Adrian Marius Pop cu Anca Dunca la clasa Open Basic Latino 12-15 ani, Hegheduş Tudor cu Nedelea Marisa, Adrian Marius Pop cu Anca Dunca la clasa Open Basic Standard 12-15 ani, Târnăveanu Andrei cu Costescu Alesia, Alexandru Horge cu Teodora Florina Bizubac la clasa Precompetiţional 2 dansuri 8-9 ani şi perechile David Luca Silaghi cu Elena Maria Balaj, Sergiu Mihai Chioreanu cu Melissa Miclăuş şi Târnăveanu Andrei cu Costescu Alesia la clasa Precompetiţional 3 dansuri 8-9 ani.
Programul competiţiei a început cu un concurs de verificare pentru perechile de începători: „Cupa Prodance Junior”. La Concursul Naţional de dans „Cupa Prodance”, ediţia a IX-a, au fost înscrise 124 de perechi, iar publicul a fost în număr de 600 de spectatori pe durata întregii zile.
Următoarea competiţie la care vor participa perechile de performanţă de la Prodance va fi Cupa Shall We Dance din Şomcuta Mare, în 11 noiembrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.