A apărut RONCOIN • Prima criptomonedă cu o paritate de 1 la 1 cu leul

0
151

Moneda RONC, dezvoltată în parteneriat cu platforma Roncoin, este bazată pe blockchain-ul Ethereum și vine cu un portofel dedicat menit să faciliteze tranzacțiile de orice fel. Paritatea cu moneda națională a României este dată de faptul că fiecare RONC este susținut de Bitcoin România cu 1 RON, din fondurile proprii ale companiei. Mai exact, stabilitatea este granată prin fonduri Escrow și creatorii susțin că vor fi auditați periodic pentru a demonstra că pot susține noua criptomonedă.
RONCOIN oferă investitorilor garanția inves­tițiilor, prin faptul că indiferent de mișcările din piața criptomonedelor, 1 RONC este întotdeauna echivalent cu 1 RON. Aceasta este o condiție esențială pentru succesul unei criptomonede, condiție pe care nici monede virtuale precum Bitcoin nu reușesc să o îndeplinească.
Referindu-ne la Bitcoin, instabilitatea prețului său a făcut ca investitorii să piardă sume fabuloase, în timp record, la fel cum le-au și câștigat. A existat o fluctuație de preț de la o cotație de 19.100 dolari, în decembrie 2017, la aproximativ 6.400 dolari, în octombrie 2018.
Aceste oscilații nu sunt posibile pe plaftorma Roncoin, fiindcă investiția este 100% bazată pe activele reale din contul de rezervă al platformei.
Potrivit platformei Roncoin, este deja disponibil la tranzacționare un miliard de RONC, în valoare de 246 milioane dolari, 25.000 de RONC aflându-se deja în circulație.
Compania mai susține că tranzacționând cu RONC, investitorii vor beneficia de un curs mai avantajos pe platforma de trading Bitcoin România, comisionul fiind unul mai mic.
Ce puteți face cu Roncoin? Moneda RONC poate fi folosită ca orice altă criptomonedă, pentru tranzacții sigure și anonime – fie către alte persoane, pentru a plăti pentru produse pe diverse site-uri, fie pentru tranzacționarea altor criptomonede.
Roncoin nu este primul sistem de acest gen. USDT este o criptomonedă stabilă bazată pe paritatea cu dolarul american și există de mai mult timp.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.