O zi în Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” pentru elevii din Jibou

0
43

Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” şi Asociaţia Vis Juventum Baia Mare au organizat o serie de activităţi recreative pentru elevii claselor 0 – IV de la Liceul Tehnologic „Octavian Goga” Jibou. Ei au fost însoţiţi de cadrele didactice Gabriela Baboş, Anca Năprădean şi de psih. Carmen Lăstun, Adina Andreia Mureşan, Izabella Kiskasza şi Rodica Pop.

Astfel, elevii s-au bucurat de cărţile în format tridimensional în Sala Mircea Pop, au citit din ultimele apariţii de la Editura Arthur în Sala de lectură, au vizionat un film documentar despre balene în Sala de conferinţe.
Apoi au vizitat expoziţiile de artă plastică din spaţiul expoziţional: „Culorile toamnei”, expoziţie cu lucrări artistico-plastice şi practice realizată de preşcolarii de la Grădiniţa Maya (director Alexandrina Botiş), „Copiii despre Centenar”, expoziţie de desene şi fotografii realizată de preşcolarii de la Grădiniţa „Floare de colţ” (director Elena Goci).
La final, copiii au primit câte o ilustrată şi o revistă din partea conducerii Bibliotecii Judeţene, ca amintire pentru această zi minunată petrecută în templul cărţilor. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.