Astăzi începe votul intern în USR

0
60

USR Maramureş – Astăzi începe votul intern în USR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare. Pentru prima dată în România într-un partid au loc alegeri interne prin care toţi membrii votează personal candidaţii, prin vot secret. Este o premieră care suntem convinşi că se va constitui într-un exemplu pentru ce înseamnă democraţia internă într-un partid, prin care fiecare membru să îşi exprime preferinţele şi sperăm că acest precedent va fi urmat şi de celelalte partide din România. Procesul de transformare a societăţii româneşti este ireversibil, cu toată opoziţia celor care cred ca metehnele nomenclaturiste, prin care totul trece prin pixul unui lider sau al unui grup de interese, mai sunt de actualitate. Lucrurile trebuie să fie decise de jos în sus, de la bază, fără distorsiuni care nu ţin cont de meritocraţie, competenţă şi muncă.
Lista candidaţilor USR este impresionantă, atât prin CV-urile acestora, cât şi pentru adecvarea la realităţile cu care se confruntă Europa. Comparaţia cu majoritatea recenţilor europarlamentari români, precum Viorica Dăncilă, Maria Grapini, Norica Nicolai, Victor Boştinaru, oameni marcaţi de comunism, traseism, impostură, iresponsabilitate, nici nu are sens. Valorile proeuropene, euroatlantice, precum şi calitatea profesională şi morală a celor care ne reprezintă în Parlamentul European sunt necesare şi obligatorii pentru o Românie membră cu drepturi depline a Uniunii Europene.
Uniunea Salvaţi România a promis un alt mod de a face politică şi se ţine de cuvânt, atât prin metodele folosite, cât şi prin oameni. Lista completă a candidaţilor USR se poate studia aici: https://www.usr.ro/euro/.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.