75 pachete pentru familii nevoiașe din Parohia Nașterea Domnului

0
72

Înainte de Crăciun, biserica „Nașterea Domnului” din Baia Mare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a dăruit pachete cu alimente și medicamente familiilor nevoiașe din parohie. Acțiunea social-filantropică, ce poartă denumirea „Alimente pentru cei săraci”, aflată acum la a IX-a ediție, este coordonată de părintele paroh Pr. Dr. Vasile Augustin, vicar eparhial administrativ al Episcopiei Mara,mureșului și Sătmarului, susținut de preoții parohiei, membrii Consiliului Parohial și doamnele Comitetului de Femei.
Pr. Dr. Vasile Augustin„Păstrăm tradiția și bunul obicei al Bisericii de a-i ajuta pe cei aflați în încercare și în stare materială precară, pe tot parcursul anului, dar, mai cu seamă, de sărbători. În această ediție de iarnă s-au pregătit 65 pachete, cântărind 9 kilograme fiecare, cu alimente și medicamente pentru adulți și 10 pachete pentru copii. Am nădăjduit ca prin acest dar de suflet să aducem bucurie, alinare și încurajare în rândul credincioșilor pe care-i păstorim, cărora le-am urat: «Sărbători fericite!» și «La mulți ani, cu sănătate!»”, a spus părintele Vasile Augustin.
Acțiunea „Alimente pentru cei săraci”, de la biserica „Nașterea Domnului” din Baia Mare are loc de două ori pe an, la sfintele sărbători de Paști și la Crăciun, cu scopul de a oferi un ajutor credincioșilor din parohie aflați în stare materială modestă și încredințarea acestora că nu sunt singuri în această lume. Dimpotrivă.
Ionuț BABICI-BUDA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.