Podiumuri în Ungaria şi la Turda

0
53

Finalul săptămânii trecute a programat turnee amicale pentru grupele de juniori I, II şi III din cadrul Academiei de Handbal Minaur. Juniorii I şi III au jucat în Ungaria la HUN-IOR Tournament, în timp ce juniorii II s-au deplasat la Turda pentru Cupa „Fulg de Nea”.

Juniorii I, cu dublă legitimare la CSŞ 2 Baia Mare, au câştigat medalia de bronz la turneul de la Kisvarda, după ce au trecut în finala mică chiar de gazde, cu scorul de 29-14. În faza grupelor, juniorii antrenaţi de Iuliu Varady au înregistrat două victorii (29-17 cu KTE – Piroska Szorp, respectiv 36-27 cu Fehergyarmati VSE) şi au pierdut meciul cu HSK SG Kosice, scor 14-19.
Juniorii II au terminat Cupa „Fulg de Nea” pe locul trei, câştigat chiar în faţa gazdelor de la Potaissa Turda, după ce le-a învins cu 43-34 în finala mică. În faza grupelor, juniorii II au învins ACS Alpha Oradea (35-32), respectiv CS Extrem (36-27) şi au fost învinşi de CSM Bacău cu 31-28.
Juniorii III (13-14 ani) au participat la HUN-IOR Tournament din Kisvarda la grupa de vârstă sub 16 ani şi au terminat competiţia pe ultima treaptă a podiumului. Aceştia au înregistrat o victorie, 21-16 cu HSK SG Kosice în finala mică, au remizat, scor 19-19 cu KIKI Hand­bal şi au fost învinşi de Nyiregyhaza SC cu 22-20.
Juniorii Academiei au punctat şi la capitolul premii individuale: Mihai Dobra (juniori I – cel mai bun jucător străin), Alexandru Lenghel (juniori I – cea mai bună extremă dreapta), Erik Pop (juniori II – cel mai bun jucător), Andreas Hauler (juniori III – cel mai bun jucător străin).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.