Meditație și terapii gratuite Pranic Healing

0
133

Pranic Healing sau Vindecarea Pranică este cel mai avansat sistem de vindecare energetică disponibil publicului larg. MASTER CHOA KOK SUI este fondatorul tehnicii moderne Pranic Healing și Arhatic Yoga.
Prana este un cuvânt sanscrit care înseamnă literal forța vieții, bioenergia invizibilă sau energia vitală care ține corpul în viață și menține o stare de sănătate bună.
Printr-o metodă fără atingere, vindecarea pranică folosește prana pentru a iniția schimbări biochimice specifice care accelerează capacitatea înnăscută a corpului de a preveni, ușura și vindeca un întreg spectru de boli fizice, emoționale și mentale. Metodele sunt simple și extrem de ușor de înțeles; oricine poate învăța și aplica vindecarea pranică extrem de repede. Atingerea fizică nu este necesară deoarece practicantul aplică vindecarea pranică asupra Corpului Energetic mai degrabă decât asupra corpului fizic.
Emoțiile negative și experiențele traumatice sunt în esență forme gând negative și entități emoționale încrustate în aură și în centrii energetici critici.
Cu sprijinul Bibliotecii Județene Petre Dulfu Baia Mare, începând din luna februarie 2019, Asociatia Esperando, în parteneriat cu Asociația Pranic Healing, oferă de două ori pe lună, vinerea, de la orele 17-19, terapii gratuite de vindecare celor care au nevoie, dar și celor ce doresc să-și mențină starea de sănătate și să cunoască această tehnică. În cadrul acestor întâlniri se va realiza și Meditația Inimilor Gemene.
Meditația Inimilor Gemene este o metodă creată de Maestrul Choa Kok Sui folosită pentru obținerea relaxării profunde, eliminării stresului, îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate, creșterea creativității și inteligenței și obținerea păcii interioare. Este practicată de milioane de persoane în toată lumea și este o tehnică simplă, naturală și fără efort. Meditația este un adevărat dar, un dar ce aduce responsabilități, responsabilități ce aduc pace și iubire și răspândesc sămânța bunăvoin­ței și dorinței de a face bine. Această scurtă meditație nu doar ușurează suferința umană, dar contribuie la manifestarea planului Divin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.