Salonul de Iarnă

0
51

Asociaţia Artiştilor Plastici „Alexandru Şainelic” din Baia Mare a început noul an cu o expoziţie ce reuneşte lucrările mai multor artişti. Printre cei aproximativ 26 de pictori se regăsesc şi tablourile a două artiste care au păşit pe calea veşniciei: Elisabeta Klanicza şi Lucia Paul Cosma. În memoria lor a fost păstrat şi un moment de reculegere. De altfel, expoziţia se doreşte să fie şi un omagiu adus celor două artiste. În memoria lor, pe peretele principal din Salonul Artelor au fost expuse câteva din tablourile lor ce ilustrează atmosfera de iarnă.

„Am reuşit să aducem câteva lucrări ale lor. Mi-ar plăcea ca la fiecare salon să realizăm un perete comemorativ. Sunt colegi de-ai noştri pe care merită să ne amintim”, a spus preşedintele Asociaţiei Artiştilor Plastici “Alexandru Şainelic” din Baia Mare, Mihai Tirică.
Despre lucrările expuse, Marian Alexandrescu, artist plastic, a punctat că merită toată atenţia iubitorilor de frumos. “Pentru mine, ceea ce văd e o mare supriză. E o explozie de cromatică. Sunt câteva lucrări care mi-au reţinut atenţia. Frumos întocmită aceasta este o expoziţie care merită toată atenţia dvs. Pe fiecare pânză stă un gând al dvs, gânduri mai vechi, gânduri mai noi”, a declarat Marian Alexandrescu. Expoziţia rămâne deschisă până în data de 11 februarie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.