Aplicaţia ”visit Maramureş” la TTR 2019

0
38

Judeţul Maramureş a fost promovat intens la Târgul de Turism al României (TTR), ediţia de primăvară 2019, inclusiv prin aplicaţia de mobil ”visitMaramures”, disponibilă pe platformele Android şi iOS, ne spune consilierul Marius Mureşan, din cadrul Biroului de Informare Turistică. Acest serviciu gratuit este pus la dispoziţia reprezentanţilor structurilor de cazare şi alimentaţie publică din Maramureş, de către Consiliul Judeţean. Reprezentanţii structurilor de cazare şi alimentaţie publică din Maramureş, care nu se regăsesc în această aplicaţie pot solicita informaţii de la adresa de e-mail marius.muresan@cjmaramures.ro. La târg a participat şi Laura Danci, şefa Serviciului Relaţii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş.

Cea de-a treia zi a Târgului de Turism al României, ediţia de primăvară 2019 a inclus şi prezentarea proiectului ”Biserici de lemn din Ţara Lăpuşului. Tururi virtuale’’, prin intermediul căruia au putut fi admirate, virtual, 30 de biserici de lemn din Maramureş. Prezentarea a fost realizată de Florin Pop, reprezentant al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş.
Şi un ”dac liber” a fost prezent la TTR 2019, acesta fiind întruchipat de Marius Ardelean, de la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Maramureş, preşedinte al Asociaţiei Culturale ”Omnis Barbaria”.
Dan Carpov, şef Birou Informare Turistică, a conferenţiat despre „Forţa de muncă în turismul românesc. Cauze şi soluţii. Strategii de promovare a zonelor turistice din România”. (A.B.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.