În Baia Mare • Poliţist local, agresat în zona Gării

0
90

Un apel telefonic la 112, ce părea o simplă formalitate pentru un echipaj al Poliţiei Locale Baia Mare, s-a transformat în clipe de coşmar. Unul dintre ei a fost agresat. În cele din urmă, doi suspecţi au fost încătuşaţi şi duşi la Poliţia Naţională.
A doua zi de Paşti, după amiază, mai mulţi cetăţeni au sesizat Poliţia Locală Baia Mare despre faptul că, în părculeţul din zona Gării CFR doi bărbaţi fac scandal şi consumă băuturi alcoolice.
Ajunşi la faţa locului, echipajul Poliţiei Locale Baia Mare a intenţionat să îi legitimeze, însă indivizii au refuzat. Ba mai mult, au devenit agresivi şi au vrut să îi lovească pe agenţi. Unul dintre ei chiar a fost agresat de unul dintre suspecţi.
În cele din urmă, poliţiştii locali au reuşit să-i încătuşeze pe cei doi suspecţi şi i-au dus la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare pentru identificare şi audieri.
Poliţistul agresat s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale.
Cazul a fost preluat de Poliţia Naţională, urmând să dispună măsurile legale.

Arestat preventiv pentru 30 de zile
• A sechestrat o tânără şi a ameninţat-o cu moartea

Un bărbat, domiciliat în Tăuţii Măgherăuş, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
În urma cercetărilor, poliţiştii de Investigaţii Criminale Maramureş au stabilit că bărbatul ar fi agresat şi lipsit de libertate o tânără, de 30 de ani. În urma examinării medico-legale s-a stabilit că victima a prezentat leziuni traumatice, ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, s-a stabilit că victima ar fi fost ameninţată telefonic cu moartea.
Suspectul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, iar în baza probatoriului administrat Judecătoria Baia Mare a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, ameninţare în formă continuată, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.