Google – nou site pentru turişti

0
42

Google a lansat Trips, un site web în care se regăsesc toate funcţiile de călătorii şi vacanţe şi pe care compania le-a oferit până acum disparat.
Noul Google Trips include Google Flights, funcţia de căutare a hotelurilor şi descoperirea destinaţiilor de vacanţă în cadrul unui singur serviciu, disponibil sub forma unui site web ce poate fi accesat atât de pe telefon, cât şi de pe desktop. Trips poate fi folosit pentru planificarea vacanţelor, plecând de la alegerea destinaţiei şi continuând cu rezervarea biletelor de avion şi a camerei de hotel. O noutate este reprezentată de disponibilitatea pachetelor de vacanţă pe care Google le vinde aici şi care includ bilete de avion şi cazare pe o anumită perioadă.
Serviciul comunică şi cu alte aplicaţii Google, de unde extrage informaţiile de travel. Spre exemplu, dacă există o confirmare a unei rezervări în Gmail, Trips va afişa destinaţia la „Călătorii viitoare” sau „Călătorii potenţiale”.
Noul serviciu nu trebuie confundat cu aplicaţia care poartă acelaşi nume, Google Trips. Aplicaţia de smartphone are în parte aceleaşi facilităţi, dar plusează cu funcţii precum salvarea offline a ghidurilor de vizitare a oraşelor sau crearea unor tururi plecând de la locul în care se află utilizatorul. Lansarea site-ului Trips nu implică eliminarea funcţiilor pe care Google le oferă în celelalte servicii. De exemplu, căutarea zborurilor va putea fi făcută în continuare în Search, iar rezervarea camerelor la hotel rămâne disponibilă şi în Google Maps.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.