Premiile Rotary Vişeu de Sus pentru excelenţă în educaţie

0
333

Vineri, 31 mai, la Vişeu de Sus a avut loc festivitatea de premiere a absolvenţilor Liceului Teoretic ”Bogdan-Vodă”, într-o atmosferă plină de emoţie atât pentru aceştia, cât şi pentru părinţi şi cadre didactice.
Pentru al treilea an consecutiv, Clubul Rotary Vişeu de Sus a fost alături de cei mai buni absolvenţi ai liceului, oferind 36 de premii pentru excelenţă în educaţie.
Evenimentul a fost deschis de directorul liceului, prof. Paul Eusebiu Olar, care a punctat însemnătatea momentului pentru toţi absolvenţii, amintindu-le de importanţa anilor petrecuţi în liceu. Apoi a dat cuvântul preşedintelui Clubului Rotary Vişeu de Sus, Anuţa Pop. În intervenţia sa, preşedintele clubului a apreciat valoarea fiecărui absolvent, a evidenţiat contribuţia majoră pe care elevii acestui liceu o au în structura clubului Interact Vişeu de Sus şi, raportându-se la sloganul anului rotarian, le-a urat tuturor ca, prin ceea ce vor face în viitor, să fie inspiraţie pentru cei din jur. Alături de colegii de la Rotary Vişeu de Sus a fost prezent la eveniment şi preşedintele clubului Rotary Paris Concorde, Vasile Tomoiagă, membru de onoare al clubului vişeuan, care a adresat felicitări tinerilor absolvenţi.
A urmat festivitatea de premiere, oficiată de diriginţii claselor a XII-a, în cadrul căreia au fost marcate şi apreciate cele mai bune rezultate şcolare ale elevilor şi rezultatele speciale obţinute în cadrul unor concursuri sau olimpiade. A fost momentul în care membrii clubului au înmânat şi Premiile Rotary pentru excelenţă în educaţie.
Felicitări tuturor premianţilor! Felicitări clubului Rotary Vişeu de Sus pentru un proiect de excelenţă!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.