UniCredit Bank oferă o dobândă totală de 3,5% pe an pentru depozitele nou atrase în lei la şase luni constituite prin canale digitale*

0
38

UniCredit Bank vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu o nouă ofertă, prin care remunerează depozitele în lei constituite din sume nou atrase pe o perioadă de şase luni, exclusiv prin canale digitale, cu o dobândă totală de 3,5% pe an.
Concret, în cadrul acestei campanii, clienţii persoane fizice pot beneficia de dobânda totală de 3,5% pe an pentru depozitele nou constituite la UniCredit Bank în perioada 22 mai 2019 – 22 august 2019, exclusiv prin intermediul aplicaţiilor Online Banking** sau Mobile Banking. Dobânda de 3,5% pe an se acordă, în con­di­ţiile campaniei, pentru depozitele constituite din sume nou atrase, în limita unei valori cumulate de 1.000.000 lei pe client, ulterior prelungirii la scadenţă dobânda aplicată fiind cea în vigoare la data prelungirii. Depozitele care intră sub umbrela noii campanii nu pot fi constituite din sume ce provin din alte depozite sau din conturi de economii în lei deschise la UniCredit Bank la data campaniei şi nu pot fi depozite ajunse la scadenţă care au fost prelungite automat.
“Rămânem consecvenţi poziţionării noastre, de a fi banca pentru lucrurile care contează pentru clienţii noştri, şi strategiei băncii, prin care vrem să încurajăm populaţia să economisească şi să adopte mijloacele moderne de lucru cu banca. În acest spirit, lansăm o nouă campanie de depozite cu dobândă atractivă pe piaţa bancară”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.
Această nouă campanie se integrează în strategia de digitalizare a UniCredit Bank, în contextul căreia clienţi care deţin deja produse din oferta băncii de tipul produsului GeniusCont şi folosesc lunar Mobile Banking şi/sau Online Banking au numeroase extra-beneficii, precum accesul la Happy Hour Exchange Rate***, bani înapoi pentru plata facturilor*** sau o dobândă dedicată pentru depozite constituite prin aceste aplicaţii.
Mai multe detalii sunt disponibile în secţiunea dedicată din cadrul https://www.unicredit.ro şi secţiunea Comisioane, dobanzi si documente utile.

* Dobânda totală de 3,5% pe an este formată din dobânda de 1,7 % pe an şi un bonus de dobândă de 1,8 pe an, pentru depozitele nou atrase în lei la şase luni constituite prin canale digitale şi care îndeplinesc condiţiile de participare la campanie şi de oferire a bonusului de dobândă.
** Instrument de plată cu acces la distanţă, care se bazează pe o soluţie informatică de tip Internet banking
*** Facilităţi oferite în cadrul ”Programul de Beneficii GeniusCont” pe o perioadă anunţată de bancă, conform condiţiilor disponibile pe www.unicredit.ro, secţiunea Documente Utile. Curs publicat de BNR – cursul de schimb calculat şi publicat de către BNR, în fiecare zi bancară, la ora 13, pe baza cotaţiilor pieţei valutare.

LP Graiul.ro: https://www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice/Campanii/depozitul-digital.html?utm_source=Graiul&utm_medium=Comunicat&utm_campaign=UniCredit_Depozite_Digitale&utm_content=Leads

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.