MândrIe Maramureşeană

0
161

Activităţi variate pentru toate gusturile și vârstele sunt anunţate la cea de-a V-a ediţie a evenimentului „MândrIE Maramureşeană”, care se va desfăşura în perioada 22-24 iunie la Muzeul Satului din Baia Mare. „Toate activitățile noastre sunt gândite în jurul celor trei concepte: cultură, tradiţie, spiritualitate care stau la baza proiectului nostru”, spun organizatorii.

Paula Seling la Ziua Iei

Invitată specială a actualei ediţii, îndrăgita artistă băimăreancă, Paula Seling. Interpreta va oferi un concert de zile mari participanţilor, luni, 24 iunie, de la ora 20. De-a lungul carierei sale muzicale, Paula Seling a abordat diverse stiluri muzicale, rock, jazz, jazz-rock, soul, ritm și blues. Paula Seling a reprezentat de două ori România la Eurovision, în 2010 și în 2014. În 2010, Paula Seling și Ovi au cântat în finala Eurovision de la Oslo piesa ”Playing with fire”, iar interpretarea, dar și show-ul original le-au adus locul 3. La Eurovision 2014, organizat la Copenhaga, Paula Seling și Ovi au obținut locul 12, cu piesa ”Miracle”. După ambele finale Eurovision la care a participat, Paula Seling a fost declarată cea mai frumoasă participantă a acelor ediții.

Concerte, conferinţe la MândrIE Maramureşeană

La actuala ediţie au fost puse la cale conferinţe despre satul românesc, despre cămeşa tradiţională. În program mai figurează concerte susţinute de Gabriela Ardusătan, Focul Viu, Dumitru Dobrican şi Florin Gherman, Ileana Bumbar, Alexandra Filip, Marinel Petreuş şi grupul Am fost şi om fi, Ansamblul Studenţesc Nord din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare, Coconii din Breb şi Deseşti, Andreea Ghiţiu şi Călin Ionce.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.