Salonul de Vară

0
91

Lucrări de artă expresive şi un suflu nou la salonul de vară al Asociaţiei Artiştilor Plastici. Alexandru Şainelic din Baia Mare, deschis la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” din Baia Mare. Expoziţia va fi deschisă până în 28 iulie.
“Văd în expoziţia aceasta o prospeţime. Mi se par lucrările mai proaspete, mai viguroase, mai expresive în toate genurile. Aţi abordat aici mai multe tehnici. Se simte că a venit vara. Eu cred că nivelul acestei expoziţii este ridicat”, a declarat artistul fotograf, Felician Săteanu.
La rândul său, preşedintele Asociaţiei Artiştilor Plastici. Alexandru Şainelic din Baia Mare, Mihai Tirică, apreciază faptul că membrii au venit din nou în faţa publicului pentru ca bucuria pentru creaţiile realizate să fie deplină. “Ne aflăm din nou în acest spaţiu minunat în care avem istorie. Reuşim de fiecare dată să înfrumuseţăm simezele acestei galerii. Încercăm să vă prezentăm ce am muncit în ultima perioadă, chiar dacă unele lucrări sunt mai vechi, dar sunt tot cu temă de vară. Mă bucur că reuşim să ne adunăm într-un număr suficient de mare ca să ne bucurăm împreună. Ceea ce facem arătăm şi celorlalţi. E rodul muncii noastre. Să ne bucurăm de lumină, culoare, de armonia pe care o întâlnim la acest eveniment”, a punctat Mihai Tirică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.