Curs social cu tinerii, de 15 milioane lei

0
23

Federaţia Young Men’s Christian Associations România (YMCA România), Asociaţia Young Initiative (AYI) şi Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) a organizat la Constanţa, în perioada 26-28 iulie 2019, ultimul curs de formare din cadrul proiectului “Standarde şi politici publice sustenabile în lucrul cu tinerii din România”. Participanţii la curs şi-au exprimat motivaţia de a implementa cele învăţate, argumentând că au primit toate instrumentele necesare pentru a acţiona în direcţia iniţierii şi dezvoltării de politici publice pentru activităţi de tineret la standarde de calitate.
Federaţia Young Men`s Christian Associations (YMCA România) face parte din marea familie YMCA din lume, care operează din 1844 în 122 de ţări, având misiunea de a împuternici tinerii în scopul de a dezvolta caractere şi comunităţi puternice, în spiritul valorilor creştine, creând contexte deschise tuturor. Viziunea YMCA România este de a construi copii puternici, familii puternice, respectiv, comunităţi puternice, în care toţi să aibă şanse egale de a învăţa, a creşte şi a prospera. Organizaţiile membre ale federaţiei îşi desfăşoară activităţile în Baia Mare, Cavnic, Timişoara, Constanţa, Bucureşti, Arad
Proiectului “Standarde şi politici sustenabile în lucrul cu tinerii din România” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020, Componenta 1: Creşterea capacităţii ONG-urilor şi a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative; Axa prioritară – Administraţie Publică şi sistem judiciar eficiente; Operaţiunea: Dezvoltarea şi introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetăţeni şi mediul de afaceri în concordanţă cu SCAP, având cod SIPOCA 149 / cod MySMIS 112133.
Proiectul are o durată de 16 luni şi valoarea totală de 748.178,65 lei din care valoare eligibilă nerambursabilă FSE 615.482,40 lei, valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional 117.432,69 lei şi cofinanţare parteneri 14.963,56 lei.
Federaţia Young Men`s Christian Associations (YMCA România) face parte din marea familie YMCA din lume care operează din 1844 în 122 de ţări, având misiunea de a împuternici tinerii în scopul de a dezvolta caractere şi comunităţi puternice, în spiritul valorilor creştine, creând contexte deschise tuturor. Viziunea YMCA România este de a construi copii puternici, familii puternice, respectiv, comunităţi puternice, în care toţi să aibă şanse egale de a învăţa, a creşte şi a prospera. Organizaţiile membre ale federaţiei îşi desfăşoară activităţile în Baia Mare, Cavnic, Timişoara, Constanţa, Bucureşti, Arad.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.