Natalia Iocsak s-a clasat pe locul 4 pe Transalpina, învingând liderul campionatului

0
37

A patra etapă din Campionatul Național de Drift a intrat în istoria automobilismului sportiv drept evenimentul care s-a desfășurat pe cel mai înalt vârf rutier al României, în Pasul Urdele de pe Transalpina, la 2145 de metri. Conform anunțului făcut de Romanian Drift Community, promotorul campionatului, un total de 30 de piloți din România și Bulgaria s-au înscris la eveniment.
Printre competitori s-a numărat și tânăra sportivă Natalia Iocsak, de la CS Minaur, care a avut o evoluție excelentă, în pofida unor mari neajunsuri la mașina de concurs. De altfel, tatăl sportivei, a declarat că „mașina a avut niște probleme foarte mari, ba chiar am vrut să ne întoarcem acasă sâmbătă. Am vorbit și noi cu mai mulți mecanici și concluzia a fost unanimă: ori spargem motorul ori mergem mai departe. Din fericire, Natalia a reușit să intre în competiție”.
Nu numai că a intrat în competiție, dar a avut și o evoluție foarte bună. Mai întâi, Natalia s-a calificat în finala de duminică la Semi Pro. În primul battle din Top 8 Semi Pro, în etapa a patra a Campionatului Național de Drift, Natalia Iocsak a realizat o mare surpriză, reușind să-l învingă pe liderul campionatului, Daniel Tonchev. Naty a terminat întrecerea de la Semi Pro pe locul 4.
Yordan Mladenov a câștigat divizia Semi Pro de pe Transalpina la debutul său în acest sezon. Claudiu Adam a încheiat pe 2 și a relansat lupta pentru titlu, iar Mircea Ene bifează primul său podium din carieră.
(minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.