Chestionar referitor la Dialogul Uniunii Europene cu Tinerii

0
140

Grupul Naţional de Lucru privind Dialogul UE cu Tinerii, coordonat de Ministerul Tineretului şi Sportului, aduce împreună organizaţii neguvernamentale ce activează în domeniul tineretului, pentru a stabili priorităţile naţionale ale acestuia.
Dialogul UE cu Tinerii implică o comunicare eficientă între tineri în calitate de cetăţeni şi factori de decizie la nivel local, regional sau central.
Dialogul cu tinerii îşi propune încurajarea participării civice a persoanelor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani şi identificarea nevoilor reale ale acestora, în vederea creşterii calităţii iniţiativelor de politici publice, dezvoltării politicilor publice corecte şi de calitate, în beneficiul real al tinerilor. Ciclul 2019-2020 de consultări este conceput în jurul temei „Crearea de oportunităţi pentru tineret” ce ar trebui să creeze un cadru general şi o înţelegere comună a tinerilor privind aceste oportunităţi, în special asupra nevoilor şi aşteptărilor tinerilor şi a modului în care acestea vor trebui abordate. Chestionarul poate fi găsit pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului. Rezultatele acestor consultări vor sta la baza întocmirii Raportului de ţară aferent Ciclului VII al Dialogului UE cu Tineri. Perioada în care are loc consultarea este 11 septembrie – 15 octombrie 2019.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.