În Sighetu Marmaţiei s-au aprins candelele solidarității

0
26

– din donațiile oferite în cadrul acțiunii „Un Milion de Stele”, aflată la a X-a ediție, s-a colectat suma de 2.050 lei –

În Parcul Central din Sighetu Marmației s-au aprins din nou candelele solidari­tă­ții în cadrul acțiunii „Un Milion de Stele” organizată de Caritas Dieceza Satu Mare.
La eveniment au fost prezenți părintele Reszler Mihály, arhidecan de Maramureș, capelanul Turtureanu Róbert, viceprimarul localității – Béres Ildikó-Ibolya, directorul Liceului „Leőwey Klára” – Kósa Attila, alături de peste o sută de sigheteni care și-au exprimat solidaritatea față de semenii noștri care se confruntă cu probleme sociale. Din partea conducerii Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare a fost de față directorul general, părintele Ioan Roman și directorul adjunct de Maramureș, Józsa Nándor-Lóránd.
Sighetenii care au participat la acțiune au aprins câte o candelă în semn de solidaritate, iar din mulțimea de candele s-a conturat o cruce arzândă – sigla Caritas – simbol al iubirii față de semenii noștri aflați în nevoie.
Echipa Caritas aduce mulțumiri sighetenilor cu sensibilitate socială care au participat la a X-a ediție a acțiunii de solidaritate „Un Milion de Stele” și care prin donațiile lor au ales să facă mai frumoase sărbătorile de iarnă ale unor vârstnici bolnavi.
Din suma de 2.050 lei, colectată din donații, echipa Centrului de Îngrijire la Domiciliu „Sfântul Carol” din Sighet va pregăti pachete de Crăciun vârstnicilor bolnavi și izolați social, beneficiari ai instituției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.