Cupa Minerul revine în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”

0
143

Cupa Minerul păstrează tradiția și revine în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare pentru al IV-lea an consecutiv. Competiția se va desfășura în perioada 27-29 decembrie și se adresează atât iubitorilor de fotbal cât și fotbaliștilor profesioniști din Baia Mare și din toată țara.
Organizatorii au ridicat nivelul în acest an și pun la bătaie premii în valoare de 16.000 de lei pentru echipele de pe podium, respectiv 10.000 lei Locul I, 4.000 lei Locul II și 2.000 de lei pentru Locul III, la care se adaugă și cele 3 premii speciale: Trofeul Alexandru Koller, Trofeul Marin Sabou și Trofeul Vasile Feher. De asemenea, organizatorii au pregătit surprize și pentru spectatori, care vor putea câștiga diferite premii pe durata celor 3 zile de competiții.
Pentru a putea participa la această competiție, este necesară respectarea a două reguli: echipa să fie formată din maximum 12 jucători și maximum 3 membri în stafful tehnic, respectiv achitarea taxei de participare de 2.000 lei/echipă.
Echipele care doresc să se înscrie în competiție o pot face telefonic, la numărul de telefon 0753-541694, în perioada 1-15 decembrie, urmând ca în 20 decembrie să aibă loc ședința tehnică pentru stabilirea grupelor și programul competițional.
Accesul la Cupa Minerul se va face pe bază de bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor fi disponibile de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor în cele 3 zile de competiție.
Detalii suplimentare legate de competiție puteți afla contactând organizatorii la numărul de telefon 0740-136104.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.