Diplome de merit pentru rugbyştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare

0
226
Căpitanul echipei CSM Ştiinţa Baia Mare, Marius Dănilă, preşedintele CJ, Gabriel Zetea, şi preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare, Călin Matei

Rugbyştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare au fost prezenţi ieri, 12 decembrie, în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean. Sportivii au primit cu această ocazie câte o diplomă de merit pentru performanţa sportivă din acest an.
Numele fiecărui component al echipei de rugby a fost rostit de şe­ful administraţiei maramureşene, Gabriel Zetea, care a ţinut ca în acest mod să îşi exprime recunoştinţa pentru munca şi rezultatele CSM Ştiinţa Baia Mare. “Mă bucur că Maramureşul e pe harta judeţelor fruntaşe în privinţa echipelor campioane. Rugbyul este pentru noi, fruntea. Sunteţi echipa cu cea mai înaltă performantă. La ultima şedinţă am decis premierea fiecărui sportiv cu o anumită sumă de bani. Poate ar fi trebuit mult mai mult, dar acestea sunt posibilităţile financiare. O facem din inimă. E recunoştinţa noastră pentru munca voastră, pentru efortul vostru. Pentru munca din fiecare zi, meritaţi toate aprecierile noastre, ale consilierilor judeţeni, dar mai ales ale maramureşenilor pentru că puneţi Maramureşul pe lista performanţei sportive. V-am chemat aici să vă acordăm câte o diplomă de merit”, a punctat Gabriel Zetea. Un alt rugbist, Ionuţ Botezatu, a fost felicitat în plen, pentru ziua sa de naştere. În şedinţa ordinară de CJ, din fondul de rezervă au fost alocaţi 392.000 lei pentru premierea echipei de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.