Amenzi în sumă de 115.000 lei și 24 de permise reținute

0
28

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaborare cu cei din Sălaj și Satu Mare, au desfășurat vineri, 20 decembrie, între orele 10-14, o acțiune pentru reducerea riscului rutier și depistarea șoferilor care nu respectă regulile rutiere, în special a celor care conduc cu viteză excesivă.
Polițiștii au fost prezenți pe DN 1C Ileanda – Glod – Mesteacăn – Șomcuta Mare – Baia Mare – Seini – Livada, folosind 14 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate ”în cascadă”.
În cadrul acțiunii, polițiștii au oprit pentru verificări 265 de autovehicule. Din cele 198 de sancțiuni aplicate, 140 au fost pentru depășiri ale limitelor legale de viteză.
Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 115.000 lei, iar 24 de șoferi au rămas fără permisele de conducere.

24 și 31 decembrie
Testarea șoferilor pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș informează persoanele care doresc să susțină testarea de cunoaștere a regulilor de circulație în vederea reducerii perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice că, în următoarele două săptămâni, examinarea va avea loc în zilele de marți, 24 decembrie, și 31 decembrie, ora 10, în aceeași locație, respectiv Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Baia Mare, B-dul Unirii nr. 16.

Accidente în Dumbrăviţa şi Cicârlău

Ambele s-au produs sâmbătă seara. În Dumbrăvița, la podul către Cărbunari, cu 2 autovehicule implicate şi o victimă conştientă.
În Cicârlău, 2 autovehicule implicate şi 2 victime încarcerate, stabile hemodinamic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.