Cadouri pentru copii

0
20

În prag de sărbători, continuând tradiția de a fi „ocrotitorii” copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, jandarmii maramureșeni le-au oferit acestora cadouri.
Reprezentanți ai Jandarmeriei Maramureș s-au deplasat la Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, pentru a duce puțină veselie, speranță și lumină copiilor din instituție, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, prin cadourile oferite.
Bucuria de pe chipurile copilașilor nu poate fi descrisă în cuvinte. Ei au întâmpinat jandarmii, entuziasmați de faptul că au sosit cadourile de la Moș, iar apoi, împreună cu cadrele militare, au început a împodobi bradul nerăbdători să deschidă cadourile.
De asemenea, la reședința unității de jandarmi din municipiul Baia Mare, un grup de copii ai cadrelor militare au așteptat cu nerăbdare apariția lui Moș Crăciun.
După ce acesta a ve­nit, în rândul copiilor a fost mare agitație, fiecare copil așteptând cu nerăbdare ca Moșul să-l răsplătească, după cât a fost de cuminte în cursul anului, emoțiile în rândul copiilor fiind pe măsură. Moșul nu a întârziat să-și exprime bucuria de a fi asaltat de micuți și de a se afla în mijlocul nostru, sacul acestuia fiind într-un final golit, spre bucuria celor prezenți.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.