S-a constituit ADI Distribuție Gaz Maramureș

0
55

18 unități administrativ-teritoriale din Maramureș au semnat actul constitutiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Distribuție Gaz Maramureș.
Scopul constituirii asociației ca persoană juridică de drept privat cu statut de utilitate publică îl reprezintă înființarea sistemului de distribuție de gaze naturale și dezvoltarea rețelei de transport gaze în aceste UAT-uri.
Obiectivele principale vizează contractarea de servicii pentru întocmirea unui studiu de fezabilitate privind inițierea procesului de atribuire a concesiunii, asumarea unui rol de interfață pentru discuții cu autoritățile publice locale în scopul dezvoltării serviciilor asociației, identificarea și propunerea de acțiuni privind creșterea oportunităților de finanțare a investițiilor aferente Serviciului.
UAT-urile membre sunt: Săliștea de Sus, Tăuții Măgherăuș, Ariniș, Ardusat, Băița de Sub Codru, Boiu Mare, Bogdan Vodă, Cicârlău, Copalnic-Mănăștur, Desești, Groșii Țibleșului, Lăpuș, Leordina, Oncești, Remeți, Remetea Chioarului, Sarasău și Suciu de Sus.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.