Sute de elevi și profesori, premiați de Consiliul Județean Maramureș la “Gala olimpicilor maramureșeni”

0
118

Sala de festivități de la Gran Gala din Baia Mare a devenit neîncăpătoare pentru sutele de elevi și profesori prezenți la “Gala olimpicilor maramureșeni”, eveniment organizat și în acest an sub egida Consiliului Județean Maramureș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean. Pentru distincțiile, medaliile și premiile speciale obținute la olimpiadele și concursurile școlare județene, atât elevii, cât și profesorii care i-au pregătit au fost recompensați cu suma totală de 200.000 de lei.
Olimpiadele și concursurile județene pentru care s-au acordat stimulente financiare au fost propuse de către Inspectoratul Județean Maramureș, care a înștiințat unitățile școlare cu privire la perioada depunerii dosarelor, după care a centralizat informațiile primite de la unitățile de învățământ și a stabilit importanța și relevanța olimpiadelor și concursurilor școlare județene pe discipline. Tot ISJ a fost cel care a propus cuantumurile stimulentelor financiare, făcându-se mențiunea că premiile acordate cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea elevilor au avut aceeași valoare cu stimulentele acordate olimpicilor, iar în situația în care un elev/ cadru didactic a obținut premii la mai multe concursuri s-a acordat un singur stimulent, cel cu valoarea cea mai mare.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș, consilierii județeni Teodor Ardelean și Anișoara Mihali, dar și inspectorul școlar general, Anca Costin-Hendea au fost cei care au oferit diplomele celor prezenți la acest moment festiv. Cuvântul de bun-venit a revenit șefului administrației județene, care i-a felicitat pe toți pentru rezultate extraordinare obținute la diferitele competiții școlare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.