Șeful de post din Mireșu Mare, acuzat că a bătut, în școală, cinci elevi

5
371

La Școala Gimnazială din Mireșu Mare e mare scandal după ce șeful postului de poliție din localitate a fost acuzat că a bătut cinci elevi (minori) ai unității de învățământ. Părinții sunt cu atât mai revoltați cu cât incidentul s-a desfășurat în cancelaria școlii.
„Școală Gimnazială Mireșu Mare, unde se face diferența între copii. Unde cărțile se dau pe pile și pentru cei cu situație materială mai grea nu se dă nimic. Doamna directoare, de ce ați permis ca cei 5 minori, care au fost obligați la școală să dea declarații, să fie loviți (…) De ce ați permis, doamna directoare? Oare nu știți că nu trebuie să dai într-un minor? (…) Copilul meu s-a speriat și a spus și ce nu a făcut după ce a fost lovit”, a postat pe o rețea de socializare mama unui elev implicat în scandal. În acest context, atât Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, cât și Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Maramureș au demarat anchete. „În seara zilei de 27 ianuarie, directorul Școlii Gimnaziale din Mireșu Mare a informat telefonic și prin e-mail despre incidentul în care au fost implicați elevi ai Școlii Gimnaziale Mireșu Mare. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a solicitat conducerii unității de învăță­mânt o informare oficială și, totodată, a constituit o comisie de inspectori școlari care cercetează, în acest moment, aspectele referitoare la acest caz”, anunță ISJ Maramureș. La finalizarea anchetei desfășurate de inspectorii școlari, ISJ Maramureș va transmite mai multe date.

5 COMENTARII

  1. S-a finalizat ancheta la Miresu Mare sau se musamalizeaza totul?! Asteptam raspunsuri de la Inspectoratul de Politie si de la Inspectoratul Scolar!

  2. Pacat ca se prezinta stiri trunchiate in mod tendentios. De fapt ce se prezinta mai sus este un fragment decupat dintr-un alt articol de pe alt site. Articolul incepe cu stirea ca cei 5 elevi au batut un batran de 82 ani care locuia singur si i-au furat din casa. Batrinul a ajuns la spital cu contuzii la cap, mana si picior. L-au batut ca sa le spuna unde tine banii in casa. A doua zi fiul victimei a depus plangere la postul de politie, iar cei 5 faptasi au fost chemati de seful de post in incinta scolii si in prezenta d-nei director, pentru a exista martori asupra modului cum s-a vorbit cu ei. Tinerii sunt cunoscuti in sat ca fiind cu probleme de comportament. Declaratiile despre bataie sunt niste minciuni sfruntate. Din pacate acesti copii calca pe urmele parintilor, care in loc sa se ocupe de educarea lor, mint cu nerusinare.

  3. Si copii astia mai exageraza. O palma data e ca si un te iubesc mai agresiv. Mama lor cu generatia asta social media. Nu mai poti bate 10-12 copii odata ca se plang

    Dar nu inteleg ce treaba avea sefu de post in cancelaria scolii? Sau el era angajat pt rupt de coaste cand e nevoie?

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.