Copaci prăbușiți și localități fără energie electrică

0
86

Miercuri vîntul a prezentat intensificări de până la 100 km/oră, în aproape tot județul iar pagubele, deși neevaluate, sunt însemnate.
Copaci prăbușiți, acoperișuri de case și anexe deteriorate de vânt, linii electrice avariate și multe localități rămase fără energie electrică.
Au fost avariate trei linii de medie tensiune integral și patru linii parțial, fiind afectate zeci de posturi de transformare. Au rămas nealimentați cu energie electrică cca. 6.000 de consumatori în județ, de pe raza a 15 localități – cartier Ferneziu, Baia Mare, parţial orașul Cavnic, zona Izvoare, Șuior, zona Șișești și zona Târgu Lăpuș cu localitățile aferente etc.
Joi dimineața, locali­tă­țile Libotin și Lăpuș erau realimentate cu energie electrică. Nu mai erau consumatori nealimentati, dar echipele de la Electrica lucrau pentru înlocuirea a 6 stâlpi de medie tensiune, rupți de vânt și copaci căzuți. Erau în funcțiune 3 generatoare, la Cavnic și Cetățele. 20 de echipe de la Electrica erau prezente în teritoriu pentru reparații.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.