La teatru…

0
25

Rinocerii la Municipal
La Teatrul Municipal Baia Mare, mâine, 15 februarie, de la ora 19 sunteți așteptați la spectacolul „Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu.
Rinocerii, probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar. Dacă inițial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazistă, semnificația acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolată către toate formele de fanatism și îndoctrinare politică sau socială. Spectacolul se joacă cu publicul în sală. Durata: 80 minute (fără pauză).

Cenușăreasa la Ararat
Teatrul Ararat te invită să te reîntâlnești cu lumea magică a copilăriei, mâine, 15 februarie, de la ora 11, la una dintre cele mai frumoase și îndrăgite povești din literatura universală: Cenușăreasa. Regia artistică este semnată de Claudiu Pintican.

Hansel și Gretel
Mâine, 15 februarie, de la ora 11, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, micii spectatori sunt invitați la o întâlnire cu Hansel și Gretel, care, după multe peripeții, devin plini de curaj și istețime, venindu-i de hac Babei Cloanța Cotoroanța! Durata: 60 de minute (fără pauză).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.