Un tânăr a fost depus după „gratii”

0
56

Miercuri, 12 februarie, polițiștii de investigații criminale din Borșa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr, de 27 de ani, din oraș.
Acesta a fost cercetat pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, fiind condamnat de Judecătoria Vișeu de Sus la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 1 an și 8 luni. Tânărul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Atenție când solicitați bani de la bancomate!

Polițiștii din Baia Sprie cercetează un caz de însușire a bunului găsit, după ce au fost sesizați că un bărbat a rămas fără suma de 2.000 lei.
Practic, bărbatul a declarat că sâmbătă, 8 februarie, a efectuat două operațiuni de solicitare numerar de la un bancomat de pe strada Gutinului, din Baia Sprie. Apoi a luat banii solicitați prima dată și a plecat, întrucât bancomatul nu i-ar fi eliberat cea de-a doua sumă solicitată. Ulterior a aflat că i-au fost eliberați și cei 2.000 de lei, solicitați a doua oară, însă au rămas în fanta bancomatului, iar o persoană necunoscută i-a însușit pe nedrept.
Polițiștii desfășoară verificări pentru a identifica persoana și a recupera prejudiciul.
Atunci când găsiți lucruri sau sume de bani care nu vă aparțin, aveți la dispoziție 10 zile pentru a-i preda autorităților sau celui care le-a pierdut. În caz contrar, fapta constituie infracțiune și se poate pedepsi cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

În Baia Mare
Identificați după ce au sustras bunuri

În urma activităților desfășurate, polițiștii specializați în investigații criminale din Baia Mare au soluționat trei furturi.
Aceștia au identificat doi tineri care, în perioada noiembrie – decembrie 2019, au sustras bunuri dintr-un complex comercial și dintr-o locuință din municipiu.
Este vorba despre o tânără, de 19 ani, care a sustras de două ori articole vestimentare dintr-un centru comercial și un tânăr, de 22 de ani, care a sustras dintr-un apartament, situat în Baia Mare, articole vestimentare, cosmetice și un laptop.
În ambele cazuri polițiștii continuă urmărirea penală, urmând a fi propuse soluțiile legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.