Se caută voluntari pentru Franța

0
96

Asociația „Team for Youth” Baia Mare caută tineri pentru un proiect de voluntariat ce va avea loc în Marsilia (Franța), între 28 mai și 27 iunie a.c.
Pot aplica tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, care își doresc să se dezvolte și să lucreze cu o organizație internațională pentru tineret, în domenii diferite, și au cunoștințe minime de limba engleză și limba franceză.
Beneficii: rambursarea costurilor de transport dus-întors, bazate pe banda de distanță (în limita a 275 de euro); bani de buzunar; cazare și utilități (cheltuieli acoperite de proiect); un tutore care se va asigura că procesul de învățare și dezvoltare personală se desfășoară în mod optim; un coordonator de proiect care va oferi un orar de lucru și va superviza activitățile; un certificat de tip Youthpass care să ateste competențele învățate în proiect; asigurare medicală complementară pe toată durata stagiului; un Pre-Departure training alături de membrii echipei „Team for Youth”. Cei interesați pot trimite un e-mail în engleză cu subiectul „Volin green” la adresa remus@t4uth.ro în care să se regăsească un CV, o poză și o scurtă scrisoare de motivație. Data limită pentru trimiterea aplicațiilor: 15 martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.