A intrat într-un podeţ de beton în Berinţa

0
114

Marţi seara, la ora 21, un autoturism care circula dinspre Târgu Lăpuş spre Baia Mare, a fost implicat într-un accident de circulaţie la intrarea în localitatea Berinţa.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că, pe fondul vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un podeţ de beton.
În urma impactului, o femeie, în vârstă de 57 de ani, pasageră pe bancheta spate a autoturismului, a suferit leziuni şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto, un bărbat, de 59 de ani, din Băiuţ, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.


Sub influenţa alcoolului, a ajuns cu maşina în şanţ

Pe ruta Valea Vişeului – Bistra, un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a răsturnat, marţi, cu maşina într-un şanţ.
Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă la stânga, bărbatul, în vârstă de 57 de ani, din Vişeu de Jos, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat în șanțul din dreapta direcției sale de mers, lângă terasamentul căii ferate.
Din fericire bărbatul nu a suferit leziuni corporale dar, fiind testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta s-a ales cu dosar penal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.