Cursuri online la Școala Populară de Artă

0
57

Conducerea secției Școlii Populare de Artă din cadrul Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Liviu Borlan din Maramureș a venit cu o idee inedită pentru ca elevii să nu piardă anul școlar.
Ținând cont că situația generată de alerta cu privire la posibilitatea răspândirii coronavirusului a dus la închiderea școlilor, cadrele didactice caută soluții pentru ca procesul educațional să nu fie grav afectat.
În acest context, șeful secției Școala Populară de Artă, profesor Lucian Iluț, a decis să îi motiveze pe elevi să folosească în mod util echipamentele tehnologice. Astfel, de luni, 23 martie, elevii înscriși la cursurile instituției de artă își vor putea continua pregătirea artistică online.
„Așa cum știți, este foarte important să avem grijă de sănătate și să evităm deplasările și întâlnirile care ar putea reprezenta un risc de contaminare. În același timp, ne dorim să nu rămânem prea mult în urmă cu școala. Deci, ne adaptăm vremurilor, cu metode alternative de predare: cursurile Școlii Populare de Artă nu se suspendă, dar capătă alt format. Din 23 martie, ținem cursurile online! Pregătiți-vă laptopurile, desktopurile, telefoanele, instrumentele muzicale, pensulele, creioanele și fiți gata de «școală virtuală». Urmează o perioadă (nedeterminată) de E-Școală (populară de artă)! Profesorii vor lua legătura cu toți elevii, pentru a stabili programul și detaliile de organizare. Să ne vedem sănătoși, cât de curând, pe monitoare!″, a anunțat prof. Lucian Iluț.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.