Măsuri suplimentare de prevenire a infectării cu COVID-19

0
82

Având în vedere trecerea la scenariul III privind infecţia cu coronavirus în România, se presupune luarea de măsuri suplimentare. Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare se demarează toate procedurile necesare pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coronavirus.
Începând din 18 martie 2020, corespondenţa adresată Spitalului Judeţean Baia Mare se recomandă să fie transmisă prin poştă sau prin mijloace electronice, respectiv la adresa de email: registratura@sjbm.ro sau prin fax la numărul 0262-276978.
Accesul pacienţilor în spital, pentru serviciile medicale oferite de către Ambulatoriul Integrat, precum şi în Laboratoarele unităţii (pentru analize medicale, explorări funcţionale, radiologie etc.) se va putea realiza doar începând cu ora 7.00. Toţi bolnavii (exceptând urgenţele, care se vor adresa Unităţii de Primire Urgenţe) vor folosi intrarea principală a spitalului, pentru a beneficia de procedurile de triaj, foarte necesare, în actualul context epidemiologic. În acest sens va fi protejat atât personalul medical, cât şi pacienţii – se arată într-un comunicat oficial.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.