Donație Rotary Club Baia Mare • Echipamente medicale pentru Spitalul Județean

0
62

Cu ajutorul Fundației Rotary International, care a înmulțit cu 50% banii donați de dvs. și cu sprijinul Districtului Rotary România și Moldova, s-a reușit obținerea aprobării pentru un grant care va face posibilă achiziționarea a două ventilatoare MINDRAY SV300 și a altor echipamente medicale și de protecție.
Este vorba despre un proiect în valoare totală de 222.750 lei. Donați în continuare pe www.unitipentrusanatate.ro. S-au adunat 141.000 lei până acum. Alte 500 echipamente de protecție, 300 de măști și 500 de viziere au fost donate până în prezent. De asemenea, 200 de echipamente de protecție vor fi donate în această săptămână. Rotary Club Târgu Lăpuș a donat 45.000 lei pentru acest proiect.
Rotary Club Baia Mare mulțumește cluburilor Rotary Sighetu Marmației (Sighet și Sighet Voievodal), Vișeu și Borșa pentru sprijinul acordat.
Rotary Club Baia Mare este foarte aproape de atingerea obiectivului principal al campaniei: achiziționarea unui ventilator de terapie intensivă pentru Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.