Nici în vis, contrabandiştii de ţigări nu pot scăpa de VIS!

0
78

Aşa cum se întâmplă de obicei, într-o seară din această săptămână, câinele VIS, împreună cu conductorul său, agent şef adjunct Ţîţoc Alin au început să patruleze pe raza municipiului Baia Mare.
La un moment dat, când au ajuns pe B-dul Republicii, în zona unei pieţe agroalimentare, Vis s-a oprit lângă un autoturism. „Flerul” patrupedului a dat din nou roade. În urma „percheziţiei olfactive” Vis i-a semnalizat conductorului său că în acel autoturism ar putea fi tutun.
În consecinţă, au fost solicitaţi şi au intervenit poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. A fost dispusă efectuarea unei percheziţii a autoturismului în urma căreia a fost descoperit un bax de ţigări (10.000 ţigarete) care trebuiau supuse unui regim vamal şi care proveneau din contrabandă. Echipa de cercetare a stabilit că proprietarul vehiculului este o femeie, de 64 de ani, domiciliată în Baia Mare.
Ţigările au fost confiscate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere a tuturor participanţilor la activitatea infracţională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.