Plata cu cardul la Muzeul de Etnografie

0
60

La Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș a fost implementată plata cu cardul la cele două sedii: Muzeul Satului și Clădirea pavilionară.
“Ne dorim să fim o instituție modernă, aproape de nevoile comunității și facem tot ce este necesar pentru ca toţi cei care aleg să ne viziteze să se simtă în deplină siguranță în contextul pandemiei de coronavirus. Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș se reinventează cu fiecare zi, având oferte atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, fapt pentru care îi așteptăm cu inima și cu portile larg deschise pe toți cei care vor să petreacă un timp de calitate într-o locație de excepție”, a declarat Monica Mare, directorul Muzeului.
Recent, alte două obiective importante au fost finalizate la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș. La „Casa Firiza”, acoperișul a fost complet restaurat, iar fundația a fost ridicată cu încă un rând de piatră și a fost finalizată „Harta Muzeului Satului”. Pe lângă proiectele finalizate, au început și lucrările de construcție a unui nou obiectiv de arhitectură tradițională, achiziționat în anul 2018: o fierărie din localitatea Giulești, cu un inventar foarte bogat, aceasta fiind între ultimele fierării func­ționale din zonă și primul obiectiv reconstruit în Muzeul Satului, în ultimii 20 de ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.