Percheziții în Cluj și Maramureș la traficanții de droguri

0
65

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, împreună cu ofițeri de poliție judiciară, au efectuat 25 de percheziții domiciliare, în județele Cluj și Maramureș, și au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a 7 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.
În cauză s-a stabilit faptul că inculpații au desfășurat activități de procurare și plasare, în diferite modalități, de droguri de risc și mare risc, în special cannabis și MDMA, precum și de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 12,25 kg de cannabis, 18 plante de cannabis, 400 comprimate de MDMA, 72 grame de substanțe psihoactive, sumele de 29.330 euro și 131.950 lei, aparatură specifică ambalării și vidării, 6 laptop-uri, 28 de telefoane mobile, 2 tablete, 5 hard-disk-uri, 6 stickuri de memorie, 11 grindere, 6 cântare electronice și 2 pistoale cu aer comprimat.
Sâmbătă, inculpații au fost prezentați Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.