Identitatea, dincolo de serviciu!

0
172

E multă schimbare în lumea pe care o traversăm. Fie că vorbim despre viața personală, sau profesională, despre cea culturală sau socială. Lumea nu va mai fi la fel după pandemie! Această propoziție nu doar o auzim, ci o simțim. Deși încă nu știm magnitudinea schimbărilor, un lucru e sigur. Avem nevoie de resetare, că tot e la modă digitalizarea, ca să putem să conviețuim cu noua realitate.
Dacă vorbim despre viața profesională, pentru mulți oameni ocupația pe care o au este o componentă importantă din cine sunt ei. Și e foarte important ce impact va avea amestecul slujbei în viața privată. În condițiile în care biroul din sufragerie deja ne invadează intimitatea. Iar meeting room-ul din dormitor ne dezvăluie mai mult din ceea ce suntem.
Vorbeam cu persoane pentru care vestimentația era un accesoriu de personalitate. Doar nu se spune de multe ori că haina îl face pe om? Și care îmi spuneau despre ținuta… pandemie. Adică treningul, pantalonii scurți sau halatul comod. Cum spațiul public s-a micșorat, vestimentația nu prea mai contează. Noroc cu Zoom-ul și cu personalizările live stream room.
Din păcate, prin digitalizarea accelerată, viața din realitatea fizică este din ce în ce mai mult completată cu cea din spațiul virtual. Și nu e bine. Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.