Un nou serviciu social de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu din luna octombrie

0
125

ASSOC a licențiat în cadrul asociației un nou serviciu social, de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu, disponibil din octombrie. Persoanele interesate pot afla detalii trimițând un email la adresa bunici@assoc.ro sau sunând la numărul de telefon 0751 51 49 45.
Serviciile de îngrijire sunt destinate vârstnicilor și persoanelor cu dizabilități și vor presupune suport la treburile zilnice – întreținere gospodărie, servicii medicale de strictă necesitate, asistență cotidiană.
Echipa Serviciului de Îngrijire a Persoanelor Vârstnice la Domiciliu are experiență în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Vârstnicii vor primi ajutor la întreținerea casei (de la curățenie și prepararea hranei până la cumpărături, plăți și însoțire afară), dar și asistență personală de strictă necesitate (îmbăiere, schimbare scutece, medicamentație, masaje simple).
Serviciile se oferă în Baia Mare și împrejurimile municipiului, dar arealul se poate extinde în funcție de solicitările primite. Se pot face planificări telefonice.
Serviciile se vor oferi contracost, în baza unui plan de intervenție stabilit cu persoana vârstnică sau cu aparținătorii acesteia de către specialiștii asociației. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.