Șomcutenii, un nou meci acasă

0
89

• Progresul Șomcuta Mare – CAO 1910 Oradea •

Și în etapa 6 a Ligii 3, seria 10, doar Progresul Șomcuta Mare va juca, CS Minaur Baia Mare amânându-și pentru a doua oară consecutiv etapa, de data aceasta împotriva celor de la CSC Sânmartin. Și, din nou, Progresul Șomcuta Mare are programată etapă tot acasă, azi, 17 octombrie, de la ora 15.00, urmând să se dueleze cu CAO 1910 Oradea, nou promovată, ca și trupa maramureșeană. Șomcutenii abordează această dispută după pasul greșit din etapa trecută, 1-1 cu Sânmartin, însă ca și meciul precedent, și acesta este unul cât se poate de dificil. Mai ales că antrenorul Cris­tian Bogdan se confruntă cu mulți jucători indisponibili, și nu se știe câți dintre aceștia pot fi recuperați până la ora jocului. Pe lângă acest aspect nedorit, a intervenit și problema suprafeței de joc, una care nu se prezintă deloc bună, în condițiile în care în ultimele zile vremea capricioasă și-a făcut simțită prezența cu desăvârșire. Sperăm ca acești factori să nu influențeze starea de spirit a jucătorilor și șomcutenii să abordeze jocul cu atitudine, care să le permită obținerea unui rezultat pozitiv.
Progresul Șomcuta Mare se situează pe locul 7 (5 puncte), pe când adversarii sunt pe penultimul loc, 9 (2 puncte), dar cu un joc mai puțin.

Programul etapei 6
• Sâmbătă, 17 octombrie, ora 15.00: ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița – SCM Zalău; Sportul Șimleu Silvaniei – Luceafărul Oradea; CSM Satu Mare – Someșul Dej; Progresul Șomcuta Mare – CAO 1910 Oradea
• Miercuri, 4 noiembrie, ora 14.00: CSC Sânmartin – CS Minaur Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.