Țeapă în stil mafiot la Băile Felix!

0
96

4 familii din Maramureș au petrecut la Hotelul President iar la final “au uitat” să plătească suma de 12.000 lei!
Patru familii din Maramureș, 8 adulți și 4 copii, au decis să se distreze la Hotelul President din Felix. S-au cazat de vineri cu rezervare până duminică. Sâmbătă, au trecut la dezmăț, scandal, consum nelimitat de băuturi scumpe și meniuri exclusiviste.
Au vandalizat piscina, camerele de hotel, s-au dat în spectacol, iar duminică seara s-au făcut „nevăzuți” fugind pe ușa din dos, „uitând” să-și achite consumația și cazarea.
Angajații hotelului au descoperit că maramureșenii au fugit duminică seara, în jurul orei 21, după ce au vizionat înregistrările, pe care ulterior le-au predat poliției.
Poliția Bihor a precizat că „reprezentanții hotelului President au depus, vineri dimineața, o plângere penală la Poliția stațiunii Băile Felix împotriva a patru familii din județul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere prin fraudarea creditorului și distrugere”.
„Au fost patru familii din Maramureș, care s-au înregistrat pe numele de Herman și Pop. Au făcut rezervare și s-au cazat de vineri până duminică. Sâmbătă după-amiaza au făcut comenzi destul de consistente la bar și la restaurant. Seara, în jurul orei 21.30, au început să facă gălăgie și la piscină, să deranjeze clienții. Nu s-au potolit, am fost nevoiți să chemăm poliția. S-au mai liniștit puțin, dar spre dimineață au continuat în cameră cu spectacolul. Duminică, la ora 12, i-au sunat colegii de la recepție pentru a preda camera. Turiștii au menționat că nu pot pleca acasă deoarece au băut noaptea și sunt mahmuri, și au solicitat încă o noapte de cazare. Au spus că merg la restaurant să servească masa și revin ulterior. Pe la 9 și ceva au revenit să întrebe ce sumă au de plată. Li s-a făcut nota de plată finală, cu cazare/masă și tot ce au mai consumat. Au solicitat ca factura să fie pe persoană juridică menționând că vor face plata prin transfer bancar. Duminică, pe la ora 21.45, au plecat pe furiș folosind ușa de serviciu a hotelului, fără să achite” – a menționat patronul hotelului President, Fechete Dumitru.
Cine sunt „țeparii”? Este vorba de P.O.E., cu domiciliul în Baia Mare, care își face veacul în Ocoliș, și H.P., din Mocira. Firma pe care au înregistrat consumația și cazarea este BUILDPOE CONSTRUCT-SRL, din Ocoliș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.