Pieton accidentat pe B-dul Decebal din Baia Mare

0
28

Duminică, la ora 19:35, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe B-dul Decebal a avut loc un accident de circulaţie cu victime.
Din primele verificări s-a constatat că un tânăr, de 18 ani, din Baia Sprie, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat un pieton, un bărbat, de 65 de ani.
Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto și pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero” în ca­zul conducătorului auto şi 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vă­tămare corporală din culpă.


Minor accidentat în Fereşti, autorul accidentului a părăsit locul

Tot duminică, la ora 15:34, poliţiştii din Ocna Şugatag au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Ferești s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă, iar autorul accidentului a părăsit locul producerii acestuia.
Din primele verificări a rezultat că un autoturism, care circula dinspre Sighetu Marmaţiei spre Corneşti, a acroşat un minor, în vârstă de 13 ani.
Imediat după comiterea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei.
La scurt timp acesta a fost identificat ca fiind un bărbat, de 46 ani, din Corneşti. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul din Sighet unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.
Victima a fost transportată la spital de către părinţi, pentru efectuarea unor investigaţii medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


A intrat cu autoturismul în stâlp

Duminică dimineaţa, în jurul orei 8, la Poliția Sarasău s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că în data de 25 octombrie, în jurul orei 3, a fost implicat într-un accident rutier pe raza localității.
Din verificări, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea pasagerului.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


A intrat în poarta unui imobil din Dăneşti

Duminică noaptea, la ora 02:05, poliţiştii din Şişeşti au fost sesizaţi că, în localitatea Dăneşti, a avut loc un accident de circulaţie.
Poliţiştii au constatat faptul că, şoferul unui autoturism, un tânăr, de 23 de ani, din Şindreşti a intrat în poarta unui imo­bil.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Cercetaţi penal pentru infracţiuni rutiere

• Duminică, în jurul orei 2, polițiștii au oprit pentru control, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, care conducea un autovehicul între Petrova şi Crasna Vișeului.
În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 m/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.
• Sâmbătă noaptea, po­lițiștii din Recea au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Lăpușel.
În urma  verificărilor, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Un sighetean conducea sub influenţa alcoolului în Baia Mare

Duminică, în jurul orei 23:50, poliţiştii din Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism, condus de către un bărbat, de 36 de ani, din Sighetu Marmaţiei.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testului fiind 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Județean unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.


Număr şi autorizație de circulație expirate

Tot duminică, în jurul orei 12:45, poliţiştii din  Ocna Şugatag au depistat în trafic, în Năneşti, un bărbat, de 51 de ani, din Vişeu de Sus, în timp ce conducea un autoturism având numărul de circulație provizoriu şi autorizația de circulație provizorie expirată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.