Covid-19 și la ACS Fotbal Feminin Baia Mare!

0
68

Încă o echipă maramureșeană a fost depistată pozitiv, gruparea fotbalistică feminină ACS Fotbal Feminin Baia Mare neprimind girul forului organizator de a disputa partida de pe teren propriu cu Carmen București. Aceasta era programată pentru duminică dimineață pe stadionul „Viorel Mateianu”, însă a fost anulată de FRF în ziua jocului.
„În urma testării de joi, 5 noiembrie, pentru depistarea SARS-Cov2 (Covid-19), conform Protocolului medical FRF, am primit confirmarea rezultatelor sâmbătă, 7 noiembrie, în urma cărora un grup de sportive a fost reprogramat luni, 9 noiembrie, pentru retestare. Am informat comisiile de specialitate ale FRF că avem 13 sportive testate negativ, condiție de respectare a Protocolului, însă meciul din etapa de azi (n.r. – duminică) de pe teren propriu cu Carmen Bucureşti nu se va disputa”, este comunicatul celor de la ACS Fotbal Feminin Baia Mare.
În aceste condiții, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a ajuns la al treilea meci amânat din același motiv, primele două meciuri fiind cele cu Selena Constanța și Universitatea Olimpia Cluj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.