1 Decembrie 2020 • La mulți ani România! La mulți ani maramureșeni!

2
94

Marți, la Monumentul Ostașului Român din Baia Mare, a fost oficiată ceremonia militară și religioasă prilejuită de Ziua Națională a României.
În acest an, ceremoniile dedicate Zilei Marii Uniri s-au desfășurat într-un cadru restrâns din cauza restricțiilor pandemiei.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a depus o coroană de flori în cinstea eroilor care s-au jertfit pentru țară.
La eveniment au fost prezenți Silviu Nicolae Ungur – prefectul județului, Călin Bota – secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, Florin Nicolae Creț – secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Cătălin Cherecheș – primarul municipiului Baia Mare, Gabriel Băban – preotul militar al Garnizoanei Baia Mare, preoți militari și directori ai instituțiilor publice descentralizate.

În semn de prețuire și respect pentru eroii neamului s-au depus coroane de flori la bustul lui I.C. Brătianu, bustul lui Iuliu Maniu, grupul statuar Avram Iancu și bustul lui George Pop de Băsești, din Parcul Mara.

2 COMENTARII

  1. “Graiul Maramureșului” nu se dezminte de atitudini depărtat jurnalistice. Mă întreb când se va normaliza acest fel de a fi și de a scrie?

  2. De ce nu scrieti nimic despre prezenta la acest eveniment a preasfintitului Vasile Bizau, episcopul greco-catolic al Maramuresului si Satmarului? Va e frica de ortodocsi

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.