Proiect • Servicii integrate pentru migranți

0
15

În cadrul Proiectului „Servicii Integrate pentru migranți – comunități interculturale și solidare” a Asociației ASSOC, caută voluntari dornici să se implice în activități cu migranți. Cum puteți ajuta?
Ești pasionat/a de limbi străine și dorești să te implici în activitățile culturale și educative cu copiii; Ești pasionat/a de tehnologie și dorești să ajuți la crearea conținutului pentru paginile de facebook, instagram și pagina web a proiectului; Cunoști bine instituțiile statului și birocrația din România și dorești să fii intermediar între funcționarii publici și beneficiari; Ești pasionat/ă de fotografie și dorești să participi la acțiunile culturale pentru a surprinde cele mai frumoase momente; Ești dispus/a să menții legătura cu beneficiarii; Ai disponibilitatea de a participa la diverse acțiuni sociale și culturale; Dorești sa te implici in campanii de strângere de fonduri pentru beneficiari; Ai idei noi/inovative care pot facilita integrarea migranților și a refugiaților în societatea românească.
Dacă vă regăsiți, atunci nu ezitați. Trimiteți CV-ul în format Europass, împreună cu o scrisoare de intenție la adresa: marian.sitar@assoc.ro, până în 15 decembrie 2020.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.