Meciuri amicale între loturile naționale

0
77

În această lună decembrie, echipele naționale de cadeți și juniori efectuează stagii de pregătire la Izvorani. Din cauza situației epidemiologice, meciurile amicale internaționale nu pot fi programate, iar oficialii Federației Române de Handbal au stabilit două meciuri amicale între cele două reprezentative.
Ovidiu Ardelean, Ianis Petrea și Erik Pop (actualmente la CS Minaur) au jucat pentru naționala de juniori, în timp ce Andreas Hauler, Remus Chiș și Lucas Sabou au evoluat pentru reprezentativa de cadeți. La echipa de cadeți, antrenor este și Claudiu Clonovszki.
Claudiu Clonovszki a făcut o declarație site-ului clubului Academia de Handbal Minaur despre stagiul de pregătire de la Izvorani: „Ne aflăm la Izvorani aceste zile cu lotul de cadeți și lotul de juniori, profitând de acest lucru am efectuat două meciuri amicale între cele două echipe. Fiecare lot a avut șansa să își exprime ideea de joc, iar antrenorii să vadă la muncă toți jucătorii. Acest ultim stagiu de pregătire pe anul acesta îl încheiem cu o dorință imensă, aceea de a începe competițiile oficiale și să revenim la normal cum eram înainte de pandemia care ne-a afectat pe toți”.
(sursa: academiadehandbalminaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.