Băimărean, arestat preventiv pentru contrabandă cu ţigări

0
30

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor băimăreni, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și au efectuat o percheziție auto într-un dosar penal.
În urma verificărilor, de la un bărbat, de 44 ani, din Baia Mare, poliţiştii au ridicat peste 4.000 pachete cu țigări, de diferite mărci, care proveneau din contrabandă, în valoare de peste 48.000 lei.
În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunii asimilate contrabandei.
Bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, a admis şi dispus luarea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.
În cauză polițiștii continuă activitățile de urmărire penală pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.


O femeie este cercetată pentru operațiuni cu artificii

În weekend, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat o femeie care deținea și comercializa, de la domiciliul său, articole pirotehnice, fără a fi autorizată în acest sens.
Persoanei în cauză i-au fost indisponibilizate mai multe articole pirotehnice deținute fără drept.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.


Condamnat pentru trafic de influență

Polițiștii din Băița de sub Codru au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 33 de ani, din localitate.
Bărbatul a fost dat în urmărire națională și internațională, fiind condamnat la 2 ani închisoare, pentru trafic de influență.
Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.