Secret Santa a ajuns în Baia Mare la copiii din CTF Universității

0
27

Pentru prima dată, Secret Santa a ajuns tocmai din Statele Unite, Canada, Australia, Anglia, Brazilia, Spania, Mexic, Japonia… pe CTF Universității din Baia Mare. Tinerii de acolo au fost foarte surprinși să audă că Moș Crăciun este secret. Le-a luat ceva timp să se organizeze și să înțeleagă care este treaba, dar surprizele au fost pe măsura așteptărilor și a timpului pe care l-au alocat pentru pregătire.
“Oare cine este Moșul tău secret?” Astfel de replici s-au auzit pe tot parcursul serii până în momentul desfacerii cadourilor, moment plin de bucurie și fericire, deoarece Moșul secret a fost atât de atent, încât a reușit ca fiecăruia să-i îndeplinească o parte din ceea ce a visat pentru seara de Crăciun. Bucuria de a găti împreună pentru acest Moș, atât de internațional, diversitatea meniului, nerăbdarea și curiozitatea pluteau în aerul pe care îl respirau. Toate aceste lucruri minunate au fost acompaniate de acorduri de chitară și vioară.
“A fost o seară de vis, o seară spectaculoasă, o seară în care ne-a adus tuturor din nou zâmbetul pe buze, o seară în care ne-au cuprins toate emoțiile, o seară în care am primit, dar am și dăruit din suflet pentru suflet daruri minunate. În primul rând, noi cei de pe CTF Universității, împreună cu educatoarea Ioana Halas, dorim să-i mulțumim Luciei din suflet pentru tot ce a făcut pentru noi toți, vrem să-i mulțumim din suflet pentru că ne-a dat ocazia de a-i putea cunoaște pe voluntarii proiectului „CUIB-Căminul unde începe binele”, implementat de Asociația ASSOC, niște oameni frumoși, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu o gândire pozitivă. Noi, tinerii de pe Universității, în seara aceea ne-am dat seama că mai sunt și oameni buni pe lumea asta, oameni care sunt dispuși să fie alături de noi, să ne susțină, să ne învețe, să ne deschidă niște oportunități în ceea ce ne dorim să facem. A fost o seară de vis, o seară de neuitat.” – au declarat tinerii din CTF Universită­ții Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.