🕮 Lecții de învățat 🕮 Despre anul care se duce…

0
153

La fiecare sfârșit de an, e bine să facem un bilanț al muncii noastre și mai ales al vieții noastre. Pentru a pu­tea începe o altă etapă și ea cu provocările ei. Finalizăm ce am început, iar dacă n-am terminat, facem alte planuri, visăm la mai bine… Ce să ducem mai departe, ce să lăsăm în urmă, de la ce să pornim, la ce să ne gândim!
Avem cu noi un bagaj impresionant de întâmplări, de gânduri, de fapte. E bine să ştim ce să fa­cem cu ele. Le punem deoparte, le ducem mai departe, selectăm din ele ce credem că ne ajută… Sunt gânduri pe care fiecare le are pentru a-și urma visul.
Tradiţia spune că sfârșitul și începutul de an trebuie să ne găsească pe toţi cu zâmbetul pe buze, pentru a avea parte de un an vesel. Să ne găsească optimiști, ca să ne simțim bine tot anul care vine. Iar dacă se spune că vorbele anului care trece aparțin limbii anului care trece, iar cuvintele noului an așteaptă o nouă voce, să lăsăm vo­cea nouă și gândurile noi să ne călăuzească.
La mulți ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de no­roc, poate toate la un loc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.